Figo van de Golden Jagers, voorjager Loek de Jong

 

Ik ben Loek de Jong, samen met Marijke, met wie ik 46 jaar getrouwd ben, hebben wij al 30 jaar honden, waaraan we samen veel plezier beleven.

SONY DSC

Door Joop Kosse, eigenaar van de Uilenburg, zijn wij daar eigenlijk in terecht gekomen.  We hebben veel van hem geleerd en zo kregen we Zorro v d Uilenburg, die veel moois heeft laten zien. Hij is in 1996 Nederlands werkkampioen veldwedstrijden geworden en heeft in datzelfde jaar aan de Nimrod meegedaan en een AA diploma 2e plaats gehaald. We hebben zelf een nestje gefokt,  daarvan is Figo bij ons gebleven, evenals z’n zus Genna waar we volgend jaar weer een nestje mee gaan fokken.img_1812

Figo is een lieve huiselijke hond, maar als de fluit te voorschijn komt staat hij al bij de deur, van baas we gaan weer. Hij heeft veel plezier in z’n werk. Het is een lust om naar te kijken en met hem te werken.

Hij is op de veldwedstrijd in Westdorpe ( Zeeland) 1e geworden met 1U CACT. Wanneer hij nog zo’n kwalificatie behaald, is hij Nederlands WerkKampioen. Fantastisch toch?

Wij willen alle mensen die ons zover gebracht hebben via de trainingen langs deze weg bedanken.

Met speciale dank aan het Recreatieschap Spaarnwoude al waar ik dit niveau met dummy training heb kunnen bereiken.

Figo van de Golden Jagers en z’n broer Gino van de Golden Jagers gaan samen naar de Nimrod op 14 november. Wij maken er een gezellige dag van met alle deelnemers.

Allemaal heeeeel veeeeel succes.