Floor van ’t Kieftendorp, voorjager Ben Harmsen

 

Die dezelfde passie delen als jij…..

 

Het buitenleven is het mooiste wat er is. Ik woon samen met mijn vrouw, 4 kinderen (inmiddels zijn er al 3 het huis uit) 4 honden en 4 katten op een boerderij in de Achterhoek. In de winter ga ik graag op jacht en dan neem ik een van mijn honden mee. Daarom is het erg belangrijk dat ze goed getraind zijn, mijn honden zijn dan ook echte praktijk honden. BenHet trainen en wedstrijden lopen samen met mijn honden vind ik erg leuk om te doen; je leert veel nieuwe mensen kennen die dezelfde passie delen als jij.

Floor van ’t Kieftendorp is de moeder van mijn jonge reu Bor en dochter van Rosa die al eerder op de Nimrod heeft gestaan. Ontzettend trots zijn wij op onze kennel omdat ik voor de vierde keer ben uitgenodigd voor de Nimrod. Dat ik met Floor naar de Nimrod magmap_neede_2015_floor_2-1 is bijzonder omdat Floor is getraind door mijn vrouw Wilma, de wedstrijden heb ik dit jaar gelopen. Dat is een team, erg bijzonder om te ervaren dat Floor net zo veel vertrouwen heeft in mij. Dat is zo speciaal aan onze Labradors, de grote will to please.

We hebben samen veel plezier gehad met het opleiden van Floor en willen dan ook graag alle trainingsmaatjes en trainers bedanken die ons de afgelopen jaren hebben geholpen. Ik wil alle deelnemers succes wensen. Wij gaan ons best doen om het publiek mooi honden werk te laten zien.