Jordy van de Blankaartpolder, voorjager Nico Huisman

 

De uitnodiging kwam een beetje als een verrassing….

 

Mijn naam is Nico Huisman en samen met mijn vrouw Toos is jagen en het opleiden van pup tot jachthond mijn grootste passie! 

0001_DSC_5795

foto Arista fotografie

Maar niet alleen Toos deelt die passie…..onze 4 kinderen en 9 kleinkinderen zijn, hoe kan het ook anders, ook met het “virus” besmet. 

Jagen met onze zoon Nicolaas en kleinzoon Michel en het trainen van onze honden samen met kleindochter Yentel is voor mij het mooiste wat er bestaat! 

0002_DSC_1647

foto Arista fotografie

 Jordy is op 10 maart 2011 bij ons geboren. Het was dan ook Yentel die hele dagen bij de pups in de werpkist heeft gezeten en hoewel Yentel ze allemaal even schattig vond, had ze 1 favoriet: bandje grijs. Opa, deze pup komt samen met jou op de NIMROD en we noemen hem Jordy. Zo is Jordy bij ons gebleven en kreeg Yentel gelijk.  

Na Timberlands Stoefert (Nimrod 2005), Blankaard Tinka (Nimrod 2012), Blankaard Amber  (Nimrod 2013) Toos met Lakefarms Anne (Nimrod 2015) en Max van de Blankaartpolder (Nimrod 2016) is het nu de beurt aan Jordy van de Blankaartpolder!  Met 196 Nimrodpunten en twee keer een tweede plaats dit jaar niet in het lijstje van de beste achttien. 

De uitnodiging kwam dan ook een beetje als een verrassing. Maar ik ben ontzettend blij dat Jordy en ik samen mogen deelnemen aan de Nimrod 2017!  We gaan er samen met de andere deelnemers een ontzettend mooie dag van maken! 

Tot 13 november!