Lake farms Anne, voorjager Toos Huisman

‘Dekselse hond”

Samen met mijn labrador Anne zijn wij dit jaar uitgenodigd voor de Nimrod.

Toos 2

foto: Arista fotografie

Anne is mijn tweede labrador en een echte werkhond. In huis ontzettend lief maar in het veld soms een ‘dekselse hond’. Ik ben 45 jaar geleden in aanraking gekomen met de jacht toen ik Nico leerde kennen. Al was het in die tijd vooral pannen erwtensoep maken en de koffie verzorgen.

Het echte “virus” kwam pas in 2002 met Amy, mijn eerste labrador. Samen met Nico trainen, jagen en wedstrijden lopen werd een echte passie waar we samen met onze honden elke dag van genieten!

foto: Arista fotografie

foto: Arista fotografie

In 2012 behaalde Anne haar eerste A diploma er volgde nog vele A diploma’s en vele MAP diploma’s. Dit jaar hebben we goede resultaten behaald op de MAP’s; met een derde en een eerste plaats wordt het dan toch wel heel spannend.

Dan gaat de telefoon….Betty vraagt of we mee willen doen aan de Nimrod, natuurlijk heb ik ja gezegd! We zijn best wel een beetje zenuwachtig.

We gaan er een mooie dag van maken en ontzettend van genieten! Ik wens iedereen een mooie en succesvolle dag toe!