Ponyo uit h. Vijfde Dingfpil (Flocke), voorjager Annemarijn Bierenga

 

Voor dit jaar had ik twee dromen……

 

Het is voor mij een eer om ook met mijn tweede Duitse staande langhaar Flocke deel te mogen nemen aan de Nimrod.
Provinciale Jachthondenproef - Utrecht - 27 oktober 2017-142

Als jonge hond vond Flocke rondrennen met het apport een betere optie dan terugbrengen. Na ongeveer 2 1/2 jaar had zij besloten om niet meer tegen mij , maar met mij samen te werken. Sindsdien zijn wij een team.

Zelf ben ik gek op apporteerspelletjes en – trainingen en we hebben dan ook aan allerlei verschillende wedstrijdvormen meegedaan. Behalve in de MAP-A heeft Flocke ook kwalificaties behaald bij de WT en OWT-open klasse, apporteerveldwedstrijden en zweetwerk.

Ook mocht zij 2 x deelnemen in Engeland op The Game Fair in een teamwedstrijd met een Labrador en een Golden retriever.

Provinciale Jachthondenproef - Utrecht - 27 oktober 2017-145

foto’s door Sanne v.d. Berg – Pet Portrait Dierenfotografie

Haar staande hondenstreken is zij daardoor nog niet verloren…

Voor dit jaar had ik twee dromen: een Golden Retriever puppy en met Flocke deelnemen aan de Nimrod. In augustus is de vrolijke maar pittige pup Maan bij ons gekomen. Ondanks dat heeft Flocke haar stabiliteit op de MAP’s laten zien, wat ik ontzettend knap van haar vind!

Bedankt trainers, helpers en hulptroepen die bijgedragen hebben aan dit resultaat!

Iedereen veel kijk- en/of wedstrijdplezier en succes op maandag 13 november.