Nimrod 2016 resultaten

De NIMROD 2016 zit er op.

De locatie was prima, de proeven bleken pittig. Helaas was er van de 18 deelnemende honden niet een die alle 9 apporten binnenbracht, waardoor het felbegeerde AA-diploma niet kon worden uitgereikt.

klaas-van-der-valk

Klaas van der Valk met Noortje / foto Kynoweb

De CJP heeft ervoor gekozen de 2 honden die 7 van de 9 apporten binnen brachten te plaatsen. Dit waren beide labradors: Roel Venema eindigde op de 2e plaats met Raven en Klaas van der Valk met Noortje op de 1e plaats en werd daarmee de winnaar van de Nimrod 2016.

De Trofee de Winde, een wisselprijs bestemd voor de hoogst geëindigde Continentale Staande Hond op de Nimrod die minimaal een kwalificatie Goed heeft behaald op een kampioenschapsveldwedstrijd voor staande honden, werd dit jaar uitgereikt aan Renate Fennis met haar Epagneul Bleu de Picardie Nina, zij ontving tevens de Vrienden van de Nimrod Bokaal. Deze bokaal wordt uitgereikt aan die combinatie die de vrienden van de Nimrod op die dag het meest aanspreekt.

Door de organisatie was een team van fotografen geselecteerd, te weten Anita Lauwers ( Arista Fotografie met Jos Fraats ), Anoeska van Slegtenhorst – Hondenfotografie, Marielle Vlaar en Arienne van Willigen-Mol. De foto’s hieronder zijn door hen gemaakt, klik voor verdere foto’s

De volledige uitslag van de Nimrod 2016 is uiteraard te vinden op de ORWEJA site