Rovershome Caesar Courage, voorjager Stefan de Kleijn

 

Zo’n hond verdient natuurlijk meer dan alleen uitgelaten te worden

 

Na de geboorte van onze eerste zoon wilden Linda en ik graag dat de kinderen zouden opgroeien met een hond. Toevallig was er een nestje op komst bij de familie Kommers uit Julianadorp en zo’n field trial vonden we toch wel erg mooi.  Maar ja zo’n hond verdient natuurlijk meer dan alleen uitgelaten te worden dus zijn we met de jachthondentraining begonnen. Eerst maar de puppycursus en wie weet misschien nog de jonge hondencursus, dit is duidelijk wat uit de hand is gelopen.

Ceasar

We zijn er erg trots op dat we nu hier mogen staan. Maar dit was niet gelukt zonder de hulp van velen. In het bijzonder wil ik Marylou Bijvoet en Rudi Meijjer noemen en al mijn trainingsmaatjes en natuurlijk de helpers.

Ik kan altijd erg genieten van Caesars werk, tijdens de jacht, trainingen en op wedstrijden en ik hoop de bezoekers de 13e ook.

Veel succes allemaal!