Tirza van de Duyl, voorjager Gerard van Bragt

 

op jacht een fijne jachtvriend

Ik ben Gerard van Bragt en woon samen met mijn vrouw Nel in Terheijden in Noord-Brabant. We hebben 2 dochters en 4 kleinkinderen.

tirza2Tirza is mijn derde hond en de tweede waarmee ik wedstrijden heb gelopen. Zij is gefokt bij mijn broer Jos. Ze was de kleinste van het nest maar ze beviel mij op het eerste gezicht. Ze is heel leergierig, spontaan en een zeer werklustig hondje en op jacht een fijne jachtvriend.tirza1

Dit jaar werkte ze fantastisch en haalde daardoor een paar mooie A MAP’s met een uitnodiging voor de Nimrod tot gevolg.

Ik dank iedereen die mij geholpen hebben met het behalen van dit succes trainers en helpers, maar vooral mijn broer Jos en zijn vrouw Ina, zij waren de drijfveer om zo ver te komen.

Ik wens alle deelnemers veel succes en de toeschouwers een mooie en spannende Nimrod.