Belangrijke informatie over de Nimrod

Hebben jullie er net zoveel zin in als wij? Dat kan haast niet anders.

Ter voorbereiding op jullie bezoek delen wij graag de volgende logistieke informatie.


PARKEREN €10,-
Parkeren voor bezoekers met de auto is uitsluitend op de P1. Een verharde parkeerplaats bij ‘T Nije Hemelriek te Gasselte. Stel uw navigatie in op ‘T Nije Hemelriek, Houtvester Jansenweg 1 te Gasselte. Of volg deze link: https://goo.gl/maps/FzPyg1cvcCXaXMis9
Natuurlijk staan overal borden en verkeersregelaars om jullie te helpen.
Voor het parkeren vragen we een onkostenvergoeding van €10,- per auto. Oftewel CARPOOLEN LOONT! Per auto ontvangt u één programmaboek en kan u allemaal gebruik maken van de trekkertrams die de hele dag voor u heen en weer pendelen. Extra programmaboekjes voor uw gezelschap zijn natuurlijk in de tent verkrijgbaar.

U kunt pinnen bij onze vrijwilligers.


TREKKERTRAM
De trekkertram wordt gezien als Openbaar vervoer. Dit betekent dat in de trekkertram het dragen van een mondkapje verplicht is. Graag vragen wij hiervoor uw begrip en we rekenen op uw medewerking.

Wilt u nog meer genieten van onze prachtige omgeving, dan raden wij u ook de looproute naar het terrein aan van circa 2,5km.


MEDEWERKERS OF MINDERVALIDEN
Indien u medewerker of leverancier bent ontvangt u van ons een gepersonaliseerde parkeerkaart met toegang tot de P2 en P3.
Mindervaliden die GEEN gebruik van de trekkertram kunnen maken kunnen zich melden via nimroddrenthe2020@gmail.com o.v.v. hun invalidekaart. We hebben beperkte ruimte mensen in specifieke gevallen dichterbij te laten parkeren.

Binnen het Nimrod terrein zijn de afstanden relatief kort. Indien dit toch zwaar wordt is er een beperkte mogelijkheid voor vervoer tussen de proeven.


BEZOEK met FIETS
De Nijslootsweg te Gieten is de gehele dag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Wel bevindt zich hier een fietsenstalling. Heeft u een accommodatie op fietsafstand, dan raden wij u zeker aan met de fiets te komen!

Verplichting CORONA CHECK CENTRALE TENT
Omdat we jammer genoeg nog steeds met Corona maatregelen te maken hebben zijn wij verplicht u te controleren voor toegang tot de centrale tent. Deze geldt namelijk als ‘binnen ruimte’. Toegang buiten de centrale tent en de proeflocaties hebben geen verplichte coronacheck (d.d. 1-11-2021). Indien dit wijzigt (persconferentie 2 november) stellen wij u zsm op de hoogte.

Wij rekenen op uw begrip en verzoeken u ook uw verantwoordelijkheid te nemen. Heeft u klachten kom dan niet of laat u voorafgaand testen. We verwachten ca 2000 bezoekers waaronder mensen uit de risico categorieën.


Tot slot hebben wij er immens veel zin in. En we hopen u in grote getalen te mogen verwelkomen!
BC47EC3A-94BC-42E5-B5F3-1514DDEE49C9