Bessy von Niersbogen, voorjager Piet van den Berg

 

hij werd iedere wedstrijd beter…..

 

Samen met mijn vrouw Helma heb ik een zoon en een dochter. Mijn eerste Duitse Staande Korthaar kwam in 1989.

piet berg 2Ik ben nu aan het trainen met mijn tiende hond. De liefde voor de Duitse Staande Korthaar is altijd gebleven. Ik heb getraind bij Ton v.d. Bruggen en na zijn overlijden ben ik bij Ad van Dongen terecht gekomen. Ad heeft mij zover weten te brengen in de hondensport. Wij hebben een leuke trainingsgroep en ik word wekelijks vergezeld door Mat Franssen. Mat is altijd mijn grote steun en toeverlaat geweest. Hij ging altijd trouw mee tot ieders plezier.piet berg `1

Mijn hond Indra heeft zijn SJP-A diploma’s gehaald in 2019, maar jammer genoeg konden we in verband met de corona maatregelen geen MAP’s  lopen in 2020 en 2021. Dit jaar zijn we er volop voor gegaan en ondanks gebrek aan ervaring in de MAP’s heeft mijn hond heel goed gepresteerd en werd hij iedere wedstrijd beter.

Nu is een van mijn grote dromen uitgekomen en mag ik met deze fijne hond samen naar de Nimrod.

Ik wens alle deelnemers op 14 november heel veel succes en plezier in werken met de hond.