Charlie Chase v.d. Grote Moor, voorjager Jolanda Castillo Fuertes

 

Teamwork

 

Charlie is op 2 juni 2012 geboren, hij is de zoon van mijn reu Jason Chase v.d. Grote Moor en moeder Juul v.d. Hooydamhoeve.

De combinatie fieldtrial en show, idee van fokster en vriendin Monique de Morree, heeft geweldig uitgepakt.

!cid_EFD3E589-97F6-44E2-B753-B9BD5C75836ACharlie is niet alleen een ontzettende lieve hond, maar ook een passievolle harde werker, met veel eigen initiatief .

En dan ook nog met de mooie klassieke labrador‘looks’ van zijn moeder.

Op de leeftijd van 2,5 jaar is Joachim van Beek op ons pad gekomen. Zijn opleiding/trainingen sloten perfect aan, bij waar wij naar op zoek waren. Goede opbouw, uitleg en veel gezelligheid. Charlie en ik zijn in deze trainingsjaren een echt team geworden en hebben met heel veel plezier hele mooie resultaten behaald.!cid_54751D27-5529-4843-B142-5458DC1028A1

In aanloop naar het MAP seizoen 2019 hebben we deelgenomen aan de Masterclass van de Jachthondenopleiding Heuvelrug. Veel mooie proeven uitgezet en begeleid door het duo Dick Polman & Dick den Hartog, op unieke terreinen. We hebben hier veel geleerd en ervaring opgedaan.

Samen met Ed Booter, Leni en trainingsgenootjes hebben we de puntjes op de i gezet, mooie proeven én de nodige tips & trics meegekregen!

Last but not least …..de afgelopen weken meerdere trainingen bij Rudi Meijjer mogen meedraaien. Ook hier geweldige uitdagende proeven op mooie terreinen!

Al deze mannen hebben ieder op hun manier hun steentje bijgedragen aan ons succes.

Wat ben ik ongelooflijk blij en trots dat we ons geplaatst hebben voor de Nimrod .

Het zal een hele bijzondere en onvergetelijke dag worden, waar we volop van zullen gaan genieten .

Ik wens alle deelnemers heel veel succes en een sportieve dag toe!

 

Charlie & Jolanda