De Vriend van de Nimrod Trofee 2019

 

De vrienden stellen een ’De Vriend van de Nimrod Trofee’ beschikbaar, voor de meest aansprekende combinatie die heeft deelgenomen aan IMG_3622de Nimrod in 2019. Uitsluitend diegene die tijdens de Nimrod alle proeven heeft doorlopen en niet is gediskwalificeerd, komt in aanmerking voor de Trofee.

In geval van ex aequo is het hoogste aantal Nimrodpunten behaald op de Nimrod beslissend. Vanaf 07.00 uur kunnen Vrienden stemmen op de voor hen meest aansprekende combinatie, deze combinatie moet voldoen aan het bekerreglement. De Vrienden krijgen dan bij het inleveren van het stembiljet in de stand Vrienden van de Nimrod een consumptiebon. U kunt tot 16.45 uur uw stemformulier inleveren. Daarna niet meer i.v.m. de prijsuitreiking..

De meest aansprekende combinatie met de meeste stemmen krijgt de Vriend van de Nimrod Trofee 2019. Deze trofee is geen wisseltrofee en mogen de winnaars dus houden.

De Vriend van de Nimrod Trofee 2019, wordt dit jaar uitgereikt door Ed Booter (winnaar van de Vriend van de Nimrod Trofee 2018) voordat de einduitslag van de Nimrod bekend wordt gemaakt.

Winnaars van de Vriend van de Nimrod trofee de afgelopen jaren waren:

  • Marcel Ouwerkerk – 2019
  • Ed Booter – 2018
  • Eric Ouweneel – 2017
  • Renate Fennis – 2016
  • Hans Joosten – 2015