Holland’s Brad of Upperclaws, voorjager Victorine Schokker

 

ik hoop dat we daar samen leuke dingen kunnen laten zien.

 

Ik ben Victorine Schokker, trots op Brad (Holland`s Brad of Upperclaws), dat we dit samen mee mogen maken.

brad konijnBrad is op 4-08-2014 geboren in Waddinxveen bij Ton Uphof Kennel of Upperclaws. Brad was het kleinste reutje in het nest niet direct mijn eerste keus.

Na wat testjes te hebben gedaan wist Willem, mijn steun en toeverlaat, mij te overtuigen dat Brad echt mee moest naar het Hooge Noorden. Wat ben ik blij dat ik overstag ben gegaan.

Ik heb tot op de dag van vandaag geen moment spijt van mijn kleine hardwerkende kanjer (Brad Pitt)brad

De eerste weken hebben we samen een band opgebouwd, toen heb ik Dick Heijman gevraagd of hij mij wilde helpen met Brad. Dick en Willem hebben het in al die tijd niet makkelijk met mij gehad maar de heren hebben deze eigenwijze tante goed onder de duim. Brad is uitgegroeid tot een veelzijdige jachthond die zijn poot niet omdraait voor een SJP, MAP, WT, OWT, IWT of veldwedstrijd en met succes.

En nu de Nimrod…..ik hoop dat we daar samen leuke dingen kunnen laten zien.

Ik wil Willem en Dick bedanken dat zij zoveel geduld met mij hebben gehad en natuurlijk zijn de mannen nog lang niet van mij af….ik hou van jullie.

En dank aan Iris Erkelens die toch maar weer elke week proeven ging uitzetten die ik graag wilde trainen en Janny Jansen die heel wat kilometers heeft gelopen om al dat wild voor Brad en mij weg te brengen.

Ik wens alle deelnemers heel veel succes en een sportieve wedstrijd toe.