Jo Lean of the Spring Cottage, voorjager Jan Vredegoor

 

mijn jachtmaatje in de winter, wedstrijdmaatje in de herfst en trainingsmaatje in de zomer!

 

Mijn naam is Jan Vredegoor en woon samen met mijn vrouw Josefien in Hengelo Gelderland. Meer dan 40 jaar geleden ben ik besmet geraakt met het trainen van jachthonden, in het bijzonder puppyjachttraining. De puppytraining bestaat uit kleine groepjes wat varieert in de leeftijd van 8 tot 40 weken.IMG_3474

Dit trainen doe ik de laatste jaren samen met Lilian van Ginkel onder de naam “Black Hunter”.

LaikaIk wil graag Theo Cornelissen en zijn team bedanken voor de vele wijze lessen de laatste 4 jaren. Verder alle trainers bedankt die mij in die 40 jaar allerlei nieuwe trainingsmethoden hebben geleerd, die ik dan weer kon gebruiken tijdens de puppytrainingen.

In het bijzonder wil ik mijn vaste trainingsgroep Ab en Henny Gieling, Ben Maas , Ruben te Velthuisen en Willem Veilbrief bedanken voor de gezellige maar vooral fanatieke trainingen.

Laika: mijn jachtmaatje in de winter, wedstrijdmaatje in de herfst en trainingsmaatje in de zomer!

Ik wens alle deelnemers een sportieve, succesvolle Nimrod toe.