June v.d. Waterlandspolder, voorjager Nico Huisman

 

Jagen en honden …. een passie binnen ons gezin.

 

Mijn naam is Nico Huisman en samen met mijn vrouw Toos woonachtig in Stompwijk, een klein dorpje in Zuid-Holland. Sinds 1970 ben ik actief in de jacht en sinds 2002 in de jachthondensport.

foto: Arista fotografie

foto: Arista fotografie

Jachthonden zijn er bij ons altijd geweest Duitse staande draadharen, Duitse staande kortharen en Heidewachtels maar omdat ons jachtveld niet meer voldoende mogelijkheden bood voor een staande hond kwamen er labradors in huize Huisman. Op dit moment  hebben wij 8 labradors die allemaal meegaan op jacht. Jagen en honden zijn dan ook een passie binnen ons gezin.

June van de Waterlandspolder is geboren op 14-5-2015 uit de combinatie Waterlands Miss Maine x Jordy van de Blankaartpolder. June is een lieve, passievolle werker die ik dan ook met veel plezier voorjaag!

foto: Arista fotografie

foto: Arista fotografie

Ik ben dan ook super trots dat June net als haar vader, moeder en oma mag deelnemen aan de Nimrod!

Dit jaar mag ik voor de zesde keer met een van mijn toppers deelnemen aan de Nimrod en het is en blijft bijzonder!

Ik wil dan ook alle deelnemers heel veel succes wensen maar vooral GENIET van deze bijzondere dag.

Tot 11 november, June en Nico