Odin v.d. Golden Jagers, voorjager Gerrit Croese

 

Hard werken wordt beloond!

 

Ik ben Gerrit Croese, getrouwd, 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Wij wonen met onze 3 honden in Haarlem.

FullSizeRender-8

Van huis uit ben ik geen hondenman, maar door mijn vrouw hebben wij in 1985 een Golder Retriever aangeschaft. Ik had afgesproken dat ik dan ook graag met de hond wilde werken, waarop mijn vrouw dacht, eerst zien dan geloven.

De Golden ‘Kelly’ kwam niet uit een werklijn, maar wij hebben toch een aantal A diploma’s behaald. Ik leerde in die tijd Rob Tervoort kennen en wij trainen nog steeds samen en hij biedt regelmatig een luisterend oor.

In 1989 hebben wij met Kelly een nestje gefokt waaruit Jeffrey bij ons is gebleven. Na een moeilijke start, ik trainde in die tijd inmiddels ook met Loek de Jong, is het ons toch gelukt om een Nimrod uitnodiging te ontvangen als eerste reserve. Helaas die dag kon ik niet meedoen. Ik heb erg genoten van deze mooie hond met zijn top karakter.

FullSizeRender-4 (1)

In 2005 kwam onze Dino van de Gogetters, hij is nu ruim 13 jaar oud en geniet van zijn oude dag. Mijn huidige Golden is Odin van de Golden Jagers, gefokt door Loek en Marijke de Jong. Hij is stabiel, evenwichtig en heeft veel ‘will to please’. Een genot om mee te werken. Na verschillende trainers, waaronder Gerard van de Heuvel, tevens deelnemer aan de Nimrod, zijn we nu in training bij Rudi Meijjer, die ons ontzettend goed heeft begeleid. Na een succesvol MAP seizoen zijn wij beloond met deze bijzondere uitnodiging voor de Nimrod.

Ik wens alle deelnemers aan de Nimrod heel veel succes en een sportieve wedstrijddag toe! Ik bedank verder iedereen die voor mij van betekenis is geweest om dit resultaat te bereiken. Wij gaan ons uiterste best doen!