Vidar Rhineferry’s Chips Ahoy, voorjager Gwen Pieters

 

Met mijn “dansende jager”

 

Hallo ik ben Gwen Pieters en ik mag dit jaar met mijn “dansende jager” Vidar deelnemen aan de Nimrod.

Het gebeurt niet vaak dat er een Toller op dit prachtige toneel mag verschijnen en daar ben ik dan ook heel trots op. Er is een droom uitgekomen. Een droom die ik graag op geheel eigen wijze wilde bereiken.

Ik heb intens genoten van de wegen die Vidar en ik daartoe hebben bewandeld. We hebben nooit kunnen en willen kiezen tussen onze twee passies (H20181024_194926eelwork to music en jacht) en hoe tof is het dan wanneer je afgelopen twee maanden en Nederlands Kampioen HTM mag worden en twee MAP A diploma’s mag behalen…nou heel tof!

Het komt er eigenlijk op neer dat samenwerken en samen leven met deze “dansende jager” elke dag weer een kadootje is! Ik ervaar het als een groot goed dat ik afgelopen 5 jaar samen met Vidar in beide sporten steeds weer trainers en trainingsmaatjes mocht ontmoeten die ons zo veel leerden, maar ook accepteerden dat wij dat soms op onze eigen wijze deden.

Ik wil deze fijne mensen dan ook bedanken voor hun wijze lessen, de kansen die ze ons gaven, hun hulp en respect! Daarnaast uiteraard ook mijn mensen maatje die er altijd weer voor zorgt dat ik de ruimte en gelegenheid heb om met Vidar samen te trainen. Die wanneer ik weer eens ongeduldig ben als bliksemafleider functioneert zodat het voor Vidar altijd leuk blijft. Kortom deze weg heb ik niet alleen met Vidar bewandeld maar samen met vele mooie mensen!

We staan straks op de Nimrod en zijn realistisch en kennen onze krachten maar ook onze valkuilen en dat zijn er nog vele. Maar onze droom kwam al uit bij het behalen van die tweede MAP A en het befaamde telefoontje. Nu rest ons nog onwijs te gaan genieten van deze kers op onze al zo mooie taart en uiteraard de andere deelnemers een hele mooie memorabele, sportieve dag met hun talentvolle jachtmaatjes te wensen!