Wolfeca Bobby Comics, voorjager Jos Pieters

 

zij had en heeft onvermoede talenten

 

Na Lady, Donna, Mo, Fay en Emma was het de beurt aan Cate om de eer van de familie hoog te houden. In de zomer van 2015 kwam zij rechtstreeks van de fokker Saskia Burghout bij ons en in eerste instantie was er twijfel of zij ervoor zou kunnen gaan. Een fel hondje dat iedere bezoeker luidkeels begroette, dat wel. Dummies werden nog wel eens voor eigen plezier in een rondje bij de voorjager gebracht onder het mom ‘pak me dan, je kan mij toch niet krijgen’. Maar zij had en heeft onvermoede talenten.Bobby 2

bobby 1Nu in 2021 was het zover, op MAP A proeven dus uitstekende scores en zowaar een eerste plaats in Oldenzaal.

Dat alles tot het moment dat het telefoontje van Orweja kwam met de vraag of Cate zin had om aan de Nimrod deel te nemen. Nou, daar had Cate wel oren naar, maar de vraag was of haar baasje het wel zo’n geweldig idee vond. Toch maar ja gezegd omdat Cate het zo graag wilde.

Op 8 november is het zover en Cate voelt zich er helemaal klaar voor.

Dank aan iedereen die het mogelijk hebben gemaakt om Cate zover te krijgen: Marijke Op de Weegh, Theo Terra, Wim te Winkel, Henk Slijkhuis, Aldo Winkels, Mimi en Harry Kolner voor de plezierige en effectieve trainingen, en vooral Sander de Graaf van de Jachthondenschool De Apporteur om Cate voor te bereiden op het verrichten van grootse daden.

Tot ziens op 8 november a.s. in Gieten,