Xquiszt Tarszy Ravasz, voorjager Willy Walbeek

 

mijn kleine Brownie

 

Het afgelopen jaar heb ik heerlijk getraind met allemaal lieve mensen die net als ik grote liefhebbers zijn van mooi hondenwerk. Zij hebben mij gesteund en geïnspireerd om vooral door te gaan en nog belangrijker, om te genieten!

IMG_3407En dat hebben we ook gedaan. In een gezellig groepje toppers bij mijn goede vriend Sander De Graaf, tijdens mooie trainingssessies met buurman en vriend Wilfred Schenk en in eigen trainingsgroepen.

Dit heeft er toe geleid dat ik dit jaar mee mag doen met mijn leverkleurige Flatcoat teefje Tarszy, mijn kleine Brownie.4d1c4bb9-69c9-4a1e-bf59-91118af6c06e

Hoewel het wedstrijdseizoen voor ons moeizaam begon en een vervelende blessure daarna ook nog roet in het eten gooide, is het op de valreep toch nog gelukt om ons te kwalificeren.

Toen Theo Verveer en Cees Deelman beiden ondanks betere resultaten de uitnodiging niet accepteerden was de uitnodiging voor de Nimrod een feit!

Voor mij nu de vierde keer, met 4 generaties op rij, maar nog steeds bijzonder en ook spannend. Zou het nog een keer lukken om alle apporten binnen te halen? We gaan in elk geval ons best doen.

Veel verschillende rassen en het hoge niveau van het hondenwerk tijdens het afgelopen seizoen, beloven een mooi spektakel voor iedereen.

Tenslotte wil ik graag nog een paar mensen noemen die mij zeer dierbaar zijn: Rob & Daphne en mijn lieve vriendin Lenk Krispijn.