Arwin v.d. Everse Akkers, voorjager Jaap Dansen

een cadeau wat iedere dag weer een feestje is

Arwin van de Everse Akkers, roepnaam Spike, heb ik alle jaren alleen getraind.

Jaap DansenDaar is heel veel tijd in gaan zitten waar ik altijd alle mogelijkheden voor heb gekregen van mijn vrouw Joke, met wie ik inmiddels 54 jaar getrouwd ben. Samen hebben we drie kinderen en dertien kleinkinderen.

Graag wil ik de volgende mensen bedanken: allereerst mijn vrouw en dan natuurlijk Anja en Wil van Schaijk, de fokkers van Spike, een cadeau wat iedere dag weer een feestje oplevert en natuurlijk Ad van Dongen en Alda van Baalen die voor mij en Spike sinds zes weken waanzinnige proeven hebben uitgezet.

Tot slot bedank ik mijn trainingsgroepje voor alle support én Henk Klein voor alle mentale steun.

Ik hoop op een net zo leuke Nimrod als in 2011 toen ik met mijn hond Arthur in Vught meedeed.

Graag tot ziens op 14 november in Flevoland.