Jubileumboek Nimrod 50 jaar

Naast de organisatie van het jubileum Nimrod 50 jaar heeft de stichting het voornemen een jubileumboek uit te geven waarin 50 jaar Nimrod wordt weergegeven. In het boek zijn verhalen opgenomen van deelnemers, samenvattingen van proeven, foto’s en overige verhalen. Het boek zal een omvang hebben van ongeveer 175 pagina’s.

Vrienden van de Nimrod
Als Vriend van de Nimrod krijg je de kans om als eerste in te schrijven voor dit jubileumboek én krijg je korting. Van 14 november 2022 t/m 14 januari 2023 geldt de speciale Vriendenprijs van €34,95 inclusief verzending. Ben je Vriend van de Nimrod, maar schrijf je later in dan 14 januari 2023 dan geldt de prijs van de voorinschrijving. Wacht dus niet te lang!

Voorinschrijving jubileumboek 
Van 15 januari t/m 7 november 2023 geldt de speciale prijs van €39,95. Na 7 november 2023 betaal je de normale verkoopprijs van €44,95. Beide prijzen zijn inclusief verzending.

Betaling
Hierover nemen wij later contact met je op. Nadat je toestemming gegeven hebt, zullen we medio augustus 2023 het betreffende bedrag incasseren.

Inschrijfformulier Jubileumboek Nimrod 50 jaar 

Om de uitgifte van het jubileumboek mogelijk te maken en het ontwerp op een professionele wijze gestalte te geven, heeft de stichting wat financiële hulp nodig. Met name rasverenigingen, die hun honden de afgelopen jaren hebben mogen afvaardigen, is gevraagd om een donatie.

Ook u kunt ons helpen middels een donatie het jubileumboek mogelijk te maken. De donatie kan worden overgemaakt op het rekeningnummer van de Stichting Nimrod 50 jaar IBAN NL56 INGB 0006 3651 22.

Bij een donatie van €250 of meer krijgt u:

  • naamsvermelding op een pagina in het jubileumboek
  • een gratis presentexemplaar
  • na betaling naamsvermelding op de Nimrod website

Alle andere donaties zijn natuurlijk ook van harte welkom. Vanaf €100 krijgt u naamsvermelding in het jubileumboek. Alle donateurs worden tevens vermeld op onze facebookpagina