Delta Blues Petit vd Chesannehof, voorjager Adrie van den Berg

 

De kroon op het werk

 

Geweldig om op de deelnemerslijst van de Nimrod te staan, een kroon op het werk en een mooie afsluiting van een geweldig MAP jaar.

adrie van den berg 2

Mijn persoonlijk Nimrod recept heeft drie ingrediënten.

Ten eerste een goede hond; toen Blues jong was kreeg ze al snel de bijnaam ‘terror dog’, niet te houden zo wild, onstuimig, lomp en vol energie, maar al snel veranderde het in een hondje met veel passie en een grote ‘will to please’. Het is een genot om samen met je hond te werken, als een goed team resultaten te halen en vooral te genieten van het mooie werk.

Een tweede ingrediënt is veel trainen, regelmaat, discipline en stapje voor stapje resultaten behalen. Plezier in het trainen (met een geweldige trainingsgroep) en je hond langzaam beter zien worden. Van anderen leren maar niet zomaar naar iedereen luisteren ;-), met een duidelijk plan steeds een stapje verder richting resultaat.foto Adrie van den Berg

Het laatste ingrediënt is geluk (of het ontbreken van pech). Gedurende een MAP moet alles samen komen; de voorjager maakt geen fouten, het terrein past goed bij de hond en de wedstrijd loopt goed. Voor Blues en mij heeft dit recept geleid tot een geweldig resultaat, ik ben vooral trots op de bereikte resultaten en het enthousiasme van m’n hond.

Nu nog trainen heeft weinig zin, maar ik vertrouw erop dat de basis zo goed is dat we het ras waardig vertegenwoordigen,

Blues zal zeker haar best doen!

Tot ziens in Biddinghuizen en heel veel plezier en succes voor alle deelnemers