Green Socks Shine Like A Star, voorjager Annelies Roeterdink

 

voor mij is hij mijn ‘ster’

 

Twee jaar geleden schreef ik dat ik moest gaan nadenken over deelname aan de NIMROD terwijl het dromen over een SJP A of MAP A-diploma daarvoor niet in me was opgekomen. De eerste Ierse Waterspaniel kwam in 1994 op ons pad en sindsdien altijd actief geweest op het gebied van onder meer jacht, agility en tentoonstellingen.

StingmetAnnelies1

Sting (Green Socks Shine Like a Star) werd geboren uit ons nest van 2017 na een succesvolle date in Amerika.Stingmeteend

Hij was van pup af aan heel braaf, wilde graag met me werken en we hebben fijne trainingen en wedstrijden mogen beleven in binnen- en buitenland, resulterend in nu wederom een uitnodiging voor de NIMROD. 

Er is mij gevraagd of hij er nu klaar voor is. Ik kan daar slecht een antwoord op geven, kan alleen zeggen dat ik denk ik het maximale uit ons samenwerken heb kunnen halen.

We gaan ons best doen, voor mij is hij mijn ‘ster’ en ik hoop dat hij mag ‘shinen’ op 11 november.

Last but not least: ik wil iedereen bedanken die ons op welke manier ook hebben geholpen geschiedenis te schrijven om met een Ierse Waterspaniel hier te mogen staan, in het bijzonder mijn man Michael, zonder hem was dit alles niet mogelijk geweest!