Sparkling Sapphire Of Eager Spirit, voorjager Wilma Kesselring

 

Supertrots op mijn druktemaker!

 

Maar vier MAP’s kunnen lopen, toch 198 Nimrodpunten vergaard,  op de valreep nog van de ladder gekukeld, maar toch – Dazzle en ik kregen de uitnodiging voor 11 november.

foto 1 WIlma KesselringHet was een spannende weg er naar toe. Dazzmanian Devil, onze Dazzle werd bij ons thuis geboren op 18 juni 2016 als Sparkling Sapphire Of Eager Spirit. Apporteren was fun, maar de eerste jaren kwam de spelboog vaak tevoorschijn en was het gewoon eigenlijk te leuk! Ondeugend, passievol, energiek, verslaafd aan spel, ons duiveltje.foto 2 Wilma Kesselring

Wedstrijden is niet echt ons ding, maar vele uren doorgebracht met leuke fijne trainingsmaatjes in weer en wind, verzopen door de regen ondanks alle regenpakken. De stappenteller maakte overuren want de sleep moest geoefend worden. Dank lieve meiden daarvoor.

Op de Nimrod 2013 waren we ook van de partij, toen met de oma van Dazzle – Gleen Mhor’s Faya – de stammoeder van onze kleine kennel. Eigenlijk doodeng zoveel mensen, zoveel publiek – om mega zenuwachtig van te worden! Tien jaar later staan we er weer en ik blijf het net zo overweldigend vinden.

Ik ga proberen het advies van iedereen – probeer te genieten – na te streven.  Een goed motto voor 11 november.

Alle deelnemers, de organisatie met zijn talloze helpers en de toeschouwers, allemaal genieten van de jachthondensport met onze zo dierbare viervoetige vrienden.