Tess v.d. Waterlandspolder, voorjager Wilfred Schenk

We gaan kijken hoe ver we samen kunnen komen

 

Samen met mijn Labrador Tess zijn we uitgenodigd voor de Nimrod. Daar zijn wij natuurlijk super blij mee. Het trainen en jagen met jachthonden doe ik al ruim 40 jaar met veel plezier.

sCHENK 2Het wordt voor mij de vierde keer dat ik mee mag doen aan de Nimrod. Dit keer met Tess een door mijzelf gefokte teef, dochter van Waterlands Miss Maine met wie in 2013 de Nimrod won. Wel heel bijzonder dat deze Nimrod ook bij Dorhout Mees was.SCHENK 1

Haar halfbroers James en Bing v.d. Waterlandspolder wisten de Nimrod van 2017 en 2019 te winnen, maar dit geeft natuurlijk geen enkele garantie voor het eindresultaat op 14 november a.s.

Tess is een zeer passievolle hond die keihard wil werken tijdens het trainen en jagen. Wij gaan kijken hoe ver we samen kunnen komen.

Een speciale dank aan alle terreineigenaren waar ik altijd mag trainen! Natuurlijk dank aan de vaste trainingsgroep onder leiding van Wim Reijersen waarmee ik al 40 jaar train. Waar is de tijd gebleven…

Iedereen heel veel succes en vooral plezier op zeer deze bijzondere dag!