Voorverkoop Parkeerkaarten en Programmaboekje met korting!

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we dit jaar de mogelijkheid om zowel uitrijkaarten (P) als programmaboekjes tegen een aantrekkelijke korting in de voorverkoop aan te schaffen.

Het programmaboekje wordt dit jubileumjaar extra mooi en informatief, met de uitstraling van een glossy. Als u het programma in de voorverkoop aanschaft, ontvangt u van ons een exclusief jubileumrugzakje (zolang de voorraad strekt). Bij aanschaf op de dag zelf zijn deze rugzakjes zeer waarschijnlijk niet meer voorradig.

We hopen met de voorverkoop van de uitrijkaarten (P) te stimuleren dat zo veel mogelijk bezoekers samen zullen rijden. Daarmee sluiten we aan bij de duurzame bedrijfsvoering op Landgoed Mariënwaerdt.

Daarnaast kunt u – uitsluitend in de voorverkoop – de jubileummaaltijd (voorheen Jagersmaaltijd) bestellen die na afloop van de Nimrod wordt geserveerd. Tot slot kunt u het jubileumboek nog aanschaffen voor de prijs van de voorinschrijving.

Via deze link kunt u onderstaande items in de voorverkoop aanschaffen.

N.B. Bij iedere bestelling worden door de uitvoerder servicekosten in rekening gebracht. Hoe meer je tegelijk koopt, hoe lager deze kosten zullen zijn.

ArtikelPrijs voorverkoopNormale prijs
Programmaboekje7,5010,00
Parkeerticket7,5010,00
Rugzakjegratis zolang de voorraad strekt
Jubileumboek39,9544,95
Jubileummaaltijd20,00nvt


LET OP: de voorverkoop sluit op 7 november om 23:59 uur!