You Rock My World v.d. Loenense Hoeve, voorjager Wim van Loenen

 

Jij en ik…… wij samen

 

Keet oftewel….. You Rock My World v.d. Loenense Hoeve.

Wat hebben wij samen al veel meegemaakt. Dochter van onze Puck die acht jaar geleden ook de uitnodiging kreeg voor de Nimrod 2014. Jij mocht toendertijd mee naar Friesland om alvast een klein beetje de kunst af te kijken….en nu hebben wij samen de uitnodiging gekregen voor de Nimrod 2022.

foto: jeroenfotografie.nl

foto: jeroenfotografie.nl

In jouw jonge jaren waren we al vroeg bezig met de training bij Sander de Graaf Jachthondentraining onder begeleiding van Peter van der Heijden. Daar leerde je de beginselen waarvan je nu nog altijd profijt hebt.

Jouw passie en werklust is een genot om naar te kijken. Je hebt twee mooie nestjes gekregen waaruit Trudy en ik weer een hondje hebben gehouden.

Via deze weg wil ik mijn Trudy bedanken die er altijd voor mij is. Toen ik dit seizoen de MAP’s begon te lopen kon Trudy er vanwege familieomstandigheden niet bij zijn. Het voelde leeg en ongemakkelijk omdat zij  aan de zijlijn altijd meedenkt en voelt. Gelukkig is zij er weer bij.

foto: jeroenfotografie.nl

foto: jeroenfotografie.nl

Daarnaast wil ik een aantal vrienden bedanken: Sander de Graaf en Peter van der Heijden die niet alleen mijn Keet de benodigde trainingen gaven, maar met wie ook een hechte vriendschap is ontstaan. Onze lieve Tessa die altijd op onze honden past als wij er niet zijn en die enorm meeleeft als er weer een wedstrijd op de agenda staat. Edwin en Tanja Blad die niet alleen uit beide nesten een nakomeling van Keet hebben maar met wie ook een warme vriendschap is ontstaan. En natuurlijk al die lieve mensen waarbij wij een mooie vriendschap voelen.

Acht jaar geleden hebben we na afloop de champagne glazen laten klinken ongeacht wat de uitslag werd, omdat het sowieso een prestatie en een eer is om aan de Nimrod te kunnen en mogen meedoen….en wij gaan het dit jaar weer doen!

Als laatste wens ik al mijn mededeelnemers heel veel succes toe. Zelf ga ik deze dag beleven met gezonde spanning en zet al mijn kennis in en vertrouw op mijn Keet.

Tot Nimrod 2022.

Wim en Keet