Philgill’s Swing, voorjager Sjaak Ras

mooi de samenwerking tussen voorjager en hond te ervaren

Sjaak RasSamen met mijn vrouw Nelly en onze twee Golden Retrievers Kody en Maylo (Philgill’s Swing) wonen wij in het mooie Brabantse dorp Soerendonk.
Ons gezin bestaat uit twee zonen, twee schoondochters en vijf  kleinkinderen.

Al jaren word ik regelmatig uitgenodigd op jachten als picker-up. Hier heb ik de mogelijkheid om samen met mijn honden het getrainde ook toe te passen in de praktijk en is het mooi om deze samenwerking tussen hond en voorjager te ervaren.

Graag zou ik van deze mogelijkheid gebruik willen maken om ons trainingsgroepje te bedanken voor de inzet, kennis en het gebruik van andere terreinen, waardoor we de mogelijkheid kregen zo ver te komen.

Bij deze wens ik alle deelnemers een onvergetelijke, mooie en succesvolle dag toe!

Sjaak Ras met Maylo