Rafael van ’t Graafsbos, voorjager Paul van Lakwijk

 

Il était une fois……….

 

Mijn langhaar Rafael van ’t Graafsbos en ik zijn geselecteerd voor deelname aan de Nimrod en dat vinden wij een buitengewone eer.

Samen met mijn (Belgische) echtgenote May wonen wij in het landelijke Essen (België), waar ook onze kinderen Laura en Alex zijn opgegroeid.

Raf is onze derde langhaar, hij is van Belgische afkomst, ikzelf ben Nederlander (hoe kan het ook anders) en wij vormen een perfecte combinatie.

Raf is een prachtige hond, gretig om te werken, heeft een groot uithoudingsvermogen en doet alles met een gedreven passie. Het is heerlijk om met hem te werken, zowel op de training, tijdens wedstrijden als in de jachtpraktijk.

Dat wij na vier jaar al op dit niveau mogen staan is aan bovenstaande te danken, maar ook aan mijn eigen doorzettingsvermogen en bovenal aan onze trainingsgroep ‘de Bolusbergvrienden’. Hen wil ik bedanken voor de fijne trainingsavonden, samenwerking, hulp, adviezen en de gezellige nabeschouwingen Ook de steun van enkele goede jachtvrienden heeft bijgedragen aan ons succes.

Ik mag en wil zeker niemand te kort doen, maar in het bijzonder wil ik onze trainer Mich van Hooijdonk extra bedanken.

Uiteraard gaan wij in Biddinghuizen meestrijden voor de titel, maar bovenal gaan Raf en ik genieten van deze unieke gelegenheid en hopen wij op deze dag mooi (langhaar) jachthondenwerk te laten zien!